lauantai 3. marraskuuta 2012

Keksittyjä ongelmia

Holaaaaa!
Nyt on alkanu elämä rullaa aika kivasti täällä, happyfiilis edelleen päällä siis, jee! Tällä viikolla oltii shoppailemassa muitten vaihtareiden kanssa, oli muksaa:) muut päivät oon hengaillu steffin kanssa niillä. Siel on aina kauheesti ihmisii ja musiikki soi täysillä, tykkään haha. Eilen oltiin syömässä kinkkiruokaa afs kanssa, ruoka oli hyvää ja suurinosa seurasta myös.
Hmm. mulla on siis vissiin iso ongelma Mocan presidente volunteerin kanssa. Ongelma siksi, että en oo tehnyt mitään väärää. En nyt ehkä tähän ala tarkemmin selittelee, mutta... siihen mm liittyy steffin eritttäin vaarallinen host-veli!! tän takii ens sais mennä sinne... niimpä, mitä vittua? en ois ikinä kuvitellu et tulis ongelmia jonkun vapaaehtosen takia?!?!? eihän niiitten niitä ongelmia pitäs järkkää, vaa lähinnä auttaa jos niitä syntyy. huoh. Eilen olin ihan tajuttoman vihanen, mut nyt vaa on sellanen itserakas oonparas fiilis ja odotan innolla kyseisen tyypin kanssa keskustelua. Koska sillä ei oo mitään järkevää sanottavaa, mitä en vois kumota. Valheita vaan :D Kelasin myös soittaa itse AFS pomolle, mut pitäis eka vaa ostaa niitä minuutteja.

Tänään meen meiän koulun valmistujaisbileisiin. jee! pääsee taas bilettää kunnolla. cant wait :) ainiin, ja sitä ennen shoppailee. kuulostaa hyvältä.

kauheesti ei  oo tullu kuvia otettua. tässä pari mielenkiintosta :D



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti